Office 365 szolgáltatásaink:

Tanácsadás

Bevezetés


Migrálás

Támogatás

 

 Népszerű csomagjaink

 

Partnereink a legtöbbször ezeket a csomagokat választották:

Microsoft 365 Vállalati standard verzió

 

 • 10,50 EUR felhasználó/hónap

A legjobb választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek Office-appokra, valamint professzionális levelezésre, felhőalapú fájltárhelyre és online értekezleti és csevegési lehetőségekre van szükségük a különböző eszközökön. A legfeljebb 300 alkalmazottal rendelkező vállalkozások vehetik igénybe.

A csomag tartalma:

 

 • Office-appok minden eszközön

A Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook appal profi dokumentumokat készíthet bármely eszközén.

 • Első osztályú levelezés

Professzionális levelezési és naptárfunkciókat kínálunk, és minden felhasználó 50 GB-os postaládát kap.

 • 1 TB felhőbeli tárterület

Bárhonnan biztonságosan menthetők, elérhetők és megoszthatók a fájlok. Felhasználónként 1 TB OneDrive felhőbeli tárterületet biztosítunk.

 • Együttműködési és értekezleti eszközök

Cseveghet, online értekezleteket tarthat és együtt dolgozhat másokkal a fontos dokumentumokon – mindezt a Microsoft Teamsben.

Exchange Online (1. csomag)

 

 • 3.40 EUR felhasználó/hónap

Biztonságos és megbízható üzleti szintű levelezés felhasználónként 50 GB-os postaládával.

A csomag tartalma:

 

 • Minden felhasználó 50 GB postaláda-tárterületet kap, és akár 150 MB méretű üzeneteket küldhet .

 

 • A felhasználók az Outlook támogatott verzióival csatlakozhatnak az Exchange Online-hoz, így a már jól ismert sokoldalú ügyfélalkalmazást használhatják.

 

 • Az internetes hozzáféréshez a Webes Outlook olyan webböngésző-alapú kezelőfelületet kínál, amely felveszi a versenyt az Outlook teljes verziójának megjelenésével és működésével .

 

 • Az Exchange Online Védelmi szolgáltatás minden postaládát csúcsszínvonalon véd a kártevőktől és a levélszeméttől 

 

 • Több naptár összevetésével értekezleteket ütemezhet, és használhatja az együttműködési funkciókat, köztük a megosztott naptárakat, a csoportokat, a globális címlistát, a külső partnereket, a feladatokat, a tárgyalókat és a meghatalmazási funkciókat .

Exchange Online Kioszk

 

 • 1,69 EUR felhasználó/hónap

Együttműködés és kommunikáció.

A csomag tartalma:

 
 • Minden felhasználó 2 GB-os postaládát kap.

 

 • Webes e-mail szolgáltatással, valamint POP-hozzáféréssel.

 

 • Mobileszköz-kezelés az Office 365-höz

 

 • Alapszintű üzenetküldési és naptárkezelési csomag

 

 • To-Do

Külön nem vásárolható.

Office 365 – ismert megoldások teljesen új kiadásban

Office 365Az Office 365 egy univerzális szolgáltatás, amely javítja mind a kisebb, mind a nagyobb cégek működését. A megoldás lehetővé teszi a munkavégzést tetszőleges helyen és minden berendezésen. Biztosítja az adatok védelmét, az irodán kívül is. A kiválasztott verziótól függően a szolgáltatás lehetővé teszi a Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access vagy Publisher alkalmazások használatát. Az Office 365 biztosítja az Exchange Online (üzleti posta), a SharePoint Online (fájlok megosztása) szerverszolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Exchange Online

Exchange OnlineAz Office 365 egy profi üzletiposta is, amelyben soha nincs helye a spameknak. Az Exchange Online lehetővé teszi a munka hatékonyságának fokozását, javítja az irányítást, mivel idomul az egyedi igényekhez, és biztosítja a szervezet biztonságát. A számítógépen, illetve a mobil berendezésen telepített online verziójú Outlook alkalmazásnak köszönhetően az üzenetekhez, beszélgetésekhez, feladatokhoz és ütemtervekhez különböző berendezésekről és tetszőleges helyről hozzá lehet férni. Válaszd az Exchange Online-t, és dolgozz hatékonyabban!

OneDrive For Business

OneDrive For BusinessEgy helyen a céges dokumentumok? Ez lehetséges az OneDrive For Business-szel. A virtuális lemezen biztonságosan tárolhatod a fájlokat. Mind az OneDrive, mind a SharePoint Online webhelyek rendelkeznek saját tartalék másolatokkal a Microsoft szervereken. A dokumentumokhoz minden időben és tetszőleges helyről hozzá lehet férni, és a berendezéseiddel való szinkronizálásnak köszönhetően a fájlok mindig aktuálisak, még offline munkavégzés esetén is.

SharePoint Online

SharePoint OnlineAz osztályok vagy a munkacsoportok munkájának megszervezése még soha nem volt ilyen könnyű. A webhelyek gyors és problémamentes létrehozása a SharePoint Online szolgáltatásban növeli a munka hatékonyságát. A projektekkel kapcsolatos együttműködés lehetőségén kívül ez az alkalmazás megkönnyíti a dokumentumok – számlák, nyomtatványok vagy akár szabadságkérelmek – áramlását. A dokumentumok megosztása a többi dolgozóval, továbbá az információkhoz való hozzáférés internetes böngésző és mobil berendezések szintjéről megkönnyíti a projektek megvalósítását. A webhelyeken, a dokumentumkönyvtárakon kívül különböző alkalmazások is elhelyezhetők, pl. időtengely a feladatokkal, vitatábla, fórum, sőt még dedikált postafiók is naptárral!

Biztonsági garancia

Az Office 365 biztosít arról, hogy adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. A megoldás lehetővé teszi az adatok backupját és a törölt fájlok vagy üzenetek helyreállítását. Lehetővé teszi továbbá a kettős beléptetés (Multi-Factor Authentication) beállítását. A szolgáltatás rendelkezik ISO/IEC 27001:2005 tanúsítvánnyal, amely igazolja, hogy megfelel az információ-biztonsági standardokra vonatkozó nemzetközi szabványoknak. A Microsoft az első olyan cég, amely szolgáltatásaira tanúsítványt kapott a felhőben tárolt személyi adatok védelméről szóló ISO 27018 szabványnak való megfelelésről. Az Office 365-t további rendszeres külső auditoknak vetik alá.