G Suite vállalati e-mail

A G Suite egy felhő-alapú számítástechnikai programcsomag, ami a Google irodai eszközeinek és szoftvereinek gyűjtő elnevezése. A programcsomag előfizetéses formában érhető el, amely az integrált szoftvermegoldások mellett számtalan kiegészítő szolgáltatást is biztosít a felhasználó számára. Az internetes óriás legismertebb és legkedveltebb szolgáltatása, ami 2004. április 1-jén jelent meg a Gmail alkalmazás korlátozott verziója volt, ami mára már a világ legnépszerűbb webes e-mail szolgáltatásának számít.   A G Suite csomag az említett népszerű Gmail mellett a következő szolgáltatásokat foglalja magába: Google Drive, Hangouts, Google Naptár és Google Dokumentumok, amelyek elengedhetetlenek úgy a mindennapokban, mint az üzleti szférában egyaránt. Míg ezek a termékek ingyenesen használhatók a felhasználók számára, a Google üzleti jellegű többlet-szolgáltatásokat is nyújt a hatékonyabb munkavégzés céljából.

Az intelligens irodai csomag részét képezi:

 • az egyén e-mail cím saját tartománynévvel (@cegnev.com),
 • továbbá, amíg a biztonságos felhő-alapú tárhely felhasználónként a Basic csomag esetében 30 GB tárterületet biztosít a dokumentumok és e-mailek számára, addig a Business csomag esetében ez a tárhely mennyiség lényegében korlátlan, továbbá
 • napi 24 órás telefonos, e-mailes és online támogatást nyújt a hét minden napján, ezen felül
 • 99,9%-os rendelkezésre állást biztosít, valamint
 • hirdetésmentes élményt kínál.

S ezek mindössze töredéke azoknak a funkcióknak, amit a G Suite nyújt az üzleti felhasználók számára, mindamellett, hogy kiszűri a levélszemetet (spam), illetve megelőzi, hogy a felhasználó által küldött e-mail a címzett „kéretlen” levelei közé érkezzen be.

Technikai szempontból a felhő-alapú számítástechnikai megoldások más alapokon nyugszanak, mint a készen vásárolható irodai szoftverek. A G Suite esetén, mint felhő-alapú programcsomag esetén, a Google az ügyfél adatait több biztonságos adatközpontban tárolja ahelyett, hogy hagyományos, a vállalatnál házon belül található szervereken gyűjtené azokat.

A Google adatai szerint a világ minden táján több mint 5 millió szervezet használja a Google G Suite alkalmazás-csomagját, és ezek közé tartozik a Fortune 500 listáján található vállalatok 60%-a, emellett naponta több mint 5000-en regisztrálnak.

Ami a szolgáltatás előnyeit illeti, ki kell emelnünk:

 • a professzionális e-mail szolgáltatást, ami pontos és megbízható levelezést biztosít a felhasználók számára,
 • a csoportmunka lehetőségét, ami lehetővé teszi, hogy az óriási tárhely mellett, a munkatársak párhuzamosan tudnak dolgozni egy munkalapon fennakadások nélkül,
 • a programcsomag bárhonnan elérhető, nem csupán az irodából használható, ezzel is megkönnyítve a felhasználó dolgát,
 • védelem szempontból pedig nagyvállalati szintű adatbiztonságot nyújt minden felhasználó számára,
 • mivel magyar cégként Google Cloud Partnerek vagyunk, így lehetőség van forint alapú elszámolásra, valamint
 • munkatársainkkal magyar nyelven tud kommunikálni a felmerülő kérdések esetén,
 • továbbá lehetőség van különböző oktatásokon, illetve képzéseken részt venni, hogy a szolgáltatás minden funkcióját hatékonyan tudja kiaknázni a rendszer kezelője.

A G Suite használata révén csökken az informatikai infrastruktúrával kapcsolatos problémákkal töltött idő, így cége működését hatékonyabb alapokra helyezheti. Regisztráljon és ismerje meg a G Suite további lehetőségeit. Keressen minket, munkatársaink örömmel állnak a rendelkezésére.