Office 365 vállalati e-mail

Az Office 365 öt legfontosabb előnye vezetői szemmel
Szeretné vállalkozását sikeresebbé tenni? Szeretné költségeit lefaragni, de közben a fejlődésről sem akar lemondani? Mi tudjuk a megoldást. O365 előfizetéssel biztosabb informatikai infrastruktúrát építhet ki anélkül, hogy újabb levelező szerverekbe vagy fájlszerverekbe kellene befektetnie és emellett még rendszergazdája terhein is csökkenthet. Tekintse meg érveinket O365 előfizetéseink mellett.

1. Rugalmas Office 365 konstrukciók

Az Office 365 többféle licenc csomagban érhető el. Ezeknek köszönhetően pontosan azokra a szolgáltatásokra fizethetünk elő, amelyekre szükségünk van. Az előfizetés rendkívül rugalmas, ugyanis havi- díj alapon, felhasználószám alapján számlázódik. Az Office 365 csomagra előfizetők mindig jogosultak a legfrissebb termékverziók használatára, és egy felhasználó akár 5 db PC és mobil eszközön is igénybe veheti az Office programcsomag alkalmazásait.

2. Tartalomelérés bárhonnan

A Microsoft OneDrive Pro, valamint a SharePoint Online szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználó bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérheti az adatait. Az Office Web Apps segítségével lehetőség van a dokumentumok megnyitására és szerkesztésére akkor is, ha a számítógépre nincs telepítve az Office.

3. Hatékonyság

A fejlett csoportmunka megoldások segítségével egyszerűen oszthatóak meg a dokumentumok a kollégák között. Az Exchange Online levelezőszolgáltatás folyamatosan szűri a kéretlen tartalmat, így csak az érdemi levelek érkeznek meg a postaládákba. Az online szolgáltatások 99,9%-os Microsoft által garantált rendelkezésre állásának (SLA) köszönhetően zavartalanul folyhat a napi munkamenet.

4. Online értekezlet

Könnyedén megszervezhetőek az audiovizuális online értekezletek akár HD minőségben. Így azonnal, utazási költség és idő nélkül nyílik meg a tárgyalási lehetőség a potenciális ügyfelekkel, illetve egyeztethetőek a feladatok előrehaladása a kollégákkal. Az értekezletek során lehetőség van a számítógép képernyőjének megosztására és az adatcserére, így a szükséges információk azonnal eljutnak a meg- beszélés résztvevőihez.

5. Egységes interfész

Az Office 365 Web Apps és az asztali Office 2013 ugyanazt a szalag stílusú felhasználói felületet használja, melynek köszönhetően a használatuk nem jelent problémát a munkatársak számára.